Okul Tarihçesi

18.09.2013 1844

1999-2000 eğitim öğretim yılında Gıda Teknolojisi, Kimya ve Yapı Bölümlerinden oluşmak üzere 3 bölüm olarak eğitim öğretime başlayan okulumuzda;

2003-2004 yılında (Elektronik ve Bilgisayar Donanım) , 2004-2005 yılında Bilgisayar Yazılım Bölümü ve yine aynı yıl bünyesinde Bilgisayar Donanım Bölümünün yer aldığı Teknik Lise açılmıştır.

2005-2006 eğitim öğretim yılında ortaöğretimin yeniden yapılandırılması çerçevesinde mevcut bölümler alanlara dönüştürülmüş olup bu çerçevede okulumuz Endüstri Meslek Lisesinde Bilişim Teknolojileri Alanı, Elektrik - Elektronik  Teknolojisi Alanı, Gıda Teknolojisi Alanı, Kimya Teknolojisi Alanı, inşaat Teknolojisi Alanı ve Teknik Lisede ise Bilişim Teknolojileri Alanı oluşturulmuş ve yine aynı yıl bünyesinde Bilişim Teknolojileri Alanı olan Anadolu Meslek Lisesi açılmıştır.

2009-2010 eğitim öğretim yılında Anadolu Meslek lisesine öğrenci alınmamış ve yine aynı yıl bünyesinde Bilişim Teknolojileri Alanı olan Anadolu Teknik Lise açılmıştır.

Halen okulumuzda yeni öğrenci alınan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde beş (5) alanla eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.